Ons team

 

Bij Zakenkantoor Vereecke vindt u verschillende professionals met een brede knowhow van de zakenwereld, alsook een deskundige beleggingsadviseur die u professioneel beleggingsadvies geeft in Waregem. U geniet bij ons van hoogwaardig en kwalitatief advies en kunt steeds rekenen op uitstekende service.

Goede raad van onze beleggingsadviseur uit Waregem

Heeft u zin en tijd om te beleggen maar ontbreekt u de juiste kennis hierover? Bij ons zakenkantoor in Waregem vindt u een ervaren beleggingsadviseur die u voorziet van het juiste beleggingsadvies zodat u geen risico’s hoeft te nemen en voldoende rendement behaalt. Wacht niet langer en bespreek samen met onze beleggingsadviseur uit Waregem uw beleggingsprofiel!

Wij beschikken over de juiste expert

Reken op eerlijk  en professioneel beleggingsadvies en schakel de beleggingsadviseur van ons verzekeringskantoor uit Waregem in! Hiernaast kunt u natuurlijk voor veel meer bij ons terecht. Wilt u een huis financieren en heeft u vragen over woonkrediet? Wilt u een fietsverzekering afsluiten? Waarvoor u ook langskomt, wij hebben de geschikte man of vrouw voor u klaarstaan die u graag bijstaat met raad en daad.

Schakel onze professionals in

Voor een deskundige en betrouwbare beleggingsadviseur uit Waregem die u beleggingsadvies geeft, schakelt u het best de professionals van Zakenkantoor Vereecke in. Wij staan dagelijks voor u klaar om u wegwijs te maken in de zakenwereld. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 056 60 31 76 of door een e-mail te sturen naar info@zakenkantoorvereecke.be. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen

Aline Holvoet

Commercieel medewerker
Bank

Isabelle Vercaemst

Commercieel medewerker
Verzekeringen en Schade

 

Ingrid Claes

Commercieel medewerker
Bank

Isabel Vereecke

Verzekeringen

Patrick Callens

Beleggingsadviseur en Kredieten

Hendrik Vereecke

Verzekeringen en Kredieten